fbpx

Over Voetbalacademie Noord Holland

Twee jonge ondernemers, die ook nog eens beste vrienden zijn. En, oja… ze zijn ook nog eens helemaal gek van voetbal. Combineer dat met de wil om iedereen beter te willen maken; Voetbalacademie Noord Holland is geboren.

Toen wij in 2020 begonnen zijn, wilden wij alles anders doen. Wij wilden een ontmoetingsplek zijn waar iedereen zich veilig en thuis zou gaan voelen. Een alternatief voor de vele andere voetbalscholen waar alleen de besten mogen deelnemen. Bij ons is iedereen welkom en krijgt iedereen zijn eigen persoonlijke aandacht die het verdient. Het doel is om elk kind zich met plezier door te laten ontwikkelen, zonder alle druk van de buitenwereld.

De voetbalacademie Noord Holland staat voor plezier, ontwikkeling en kwaliteit. Wij bieden uiteenlopende voetbalactiviteiten aan voor alle niveaus: BVO-spelers, amateurniveau en recreanten. Met de beste faciliteiten kunnen wij elke training van de beste kwaliteit voorzien en zorgen onze trainers ervoor dat je gegarandeerd beter leert voetballen.

Daarnaast willen wij dat scholen, voetbalclubs en gemeente instanties ons omarmen. Door het aanbieden van workshops voor de spelers en speelsters, workshops voor ouders/verzorgers, voor trainers en spelers met faalangst/druk zijn wij meer dan alleen een voetbalschool.

Wij zijn geen voetbalschool, maar een school voor het voetbal.

  • Kom eens langs bij Voetbalacademie Noord Holland! Schrijf je in hier voor één van onze proeftrainingen en proef de sfeer, of bekijk de talenten op onze activiteiten om een indruk te krijgen van onze academie.
  • We verheugen ons op jouw komst!