fbpx

Het is heel belangrijk dat iedereen zich in een veilige omgeving bevindt en zo goed mogelijke faciliteiten aangeboden krijgt

Oorsprong

Dave: “Na meerdere successen in de hoogste competities van Nederland, als trainer, ben ik erachter gekomen dat spelers beter maken mijn drijfveer is.

Daniel: “Na meerdere successen in de hoogste competities van Nederland, als voetballer, ben ik erachter gekomen wat er allemaal voor nodig om profvoetballer te worden. Maar ook hoeveel mentale weerbaarheid je moet hebben in deze heftige wereld”

Raymond: “Niet alleen mijn passie in voetbal en het leiding geven aan kinderen inspireren mij zoveel, ook met mijn eigen kinderen zie ik dat op zowel het hoogste niveau, als een lager niveau er veel op kinderen afkomt.”

Nadat wij dit tegen elkaar hebben gezegd besluiten wij om de handen in één te sluiten en samen een voetbalacademie op te richten.
Het is heel belangrijk dat iedereen zich in een veilige omgeving bevindt en zo goed mogelijke faciliteiten aangeboden krijgt.
Dit is de basis om doelstellingen te realiseren. Het doel is om elk kind zich met plezier door te laten ontwikkelen, zonder alle druk van de buitenwereld.

De voetbalschool moet uitstralen dat er kwaliteit is en er ruimte is om de beste te zijn. Het is wel belangrijk dat iedereen zich veilig voelt in onze voetbalacademie.

Daarnaast wil ik dat scholen, voetbalclubs en gemeente instanties ons omarmen. Daarbij willen wij workshops aanbieden, workshops voor ouders/verzorgers, voor trainers en spelers met faalangst/druk.

Bam±!
Yes!
voetbalacademienoordholland

Kdsfj;jlkasd

sa djasd fsa tlf; asdkl fj;klasjdf kl;asd

as djasd fd a

Inschrijven

zxvcxzv

vxczmxlvczcx v
zcx
dfzxc g dfasgads f